Boleh ke beli Saham Global 

dengan $5 je?

kini dengan micro investing platform, kita dah boleh beli saham Tesla, Apple, Facebook dengan $5. WOW!

 

Platform sesuai untuk mereka yang:

  • modal capital kecil

  • baru ingin bermula

  • golongan millennial

  • gen Z

AMARAN!

Perdagangan saham adalah berisiko. Anda boleh kehilangan modal. dapatkan nasihat pakar kewangan bertauliah sebelum terlibat.

 

MULA SEKARANG

Beli saham kegemaran anda serendah $10 sahaja

YES!

kini anda boleh membeli saham TESLA/ APPLE serendah $5 sahaja. Ini ialah fractional share. Bukan CFD/Options.

Untuk buka akaun permulaan, USD200.

Dapatkan 1 video analisa premium.

 

YES!

Selepas selesai membuka akaun dan membuat deposit $200, anda layak mendapat satu analisa saham premium.

Tanpa komisyen cekik darah!

YES!

Tiada lagi komisyen cekik darah sehingga puluhan USD untuk membeli dan menjual saham.

Pasaran equity kini telah mengalami proses demokrasi untuk semua.

Pasaran saham USA

YES!

Pasaran equity US merupakan pasaran terbesar dan paling liquid di seluruh dunia.

Entry dan exit dengan mudah tanpa perlu que yang panjang!

Platform

budak-budak

 

YES!

Tiada yang lebih menggembirakan apabila platform mudah digunakan ibarat bermain online game kesukaan budak-budak :)

Semudah ABC dan HAPPY!

Saham adalah

asset

 

YES!

Pelaburan saham adalah asset.

Seperti mana pelaburan rumah, emas yang akan sentiasa meningkat nilainya.

Bina asset anda dengan saham-saham terbaik di USA.

Video Percuma belajar saham.

 

YES!

Dapatkan koleksi video belajar saham percuma apabila anda menggunakan invitation code saya.

link: 

https://applink.fyniti.com/SM324-SM212

Hello, Saya Shukri

Saya ingin berkongsi cara paling MUDAH, CEPAT, JIMAT untuk membeli saham di pasaran USA dengan modal kecil walaupun anda tiada pengalaman.

Screenshot (39).png

Pengalaman saya..

THINK LONGTERM

INGIN TAHU BAGAIMANA MELABUR SEPERTI PENGURUS DANA TERBESAR DUNIA?

Dalam video course ini saya akan mengajar anda memahami pasaran saham dan bagaimana melabur seperti hedge fund dan pengurus dana.

Semua orang boleh melabur dalam pasaran saham Wallstreet dan membina kekayaan dengan cara yang betul walaupun tanpa pengalaman dan modal yang besar.

BERMULA HARI INI JUGA!

Terdapat pelbagai kaedah kita boleh beruntung dalam saham global.

Dalam kursus video ini saya mengajar anda bagaimana melabur seperti pengurus dana/hedge fund dengan cara yang paling cepat walaupun anda tiada pengalaman dan modal yang besar.

MORE INFO>>

Screenshot (40).png

My Blog

Bar Chart

YES!

Macam Mana Nak Mula ye Shukri?

pexels-ketut-subiyanto-4473314 (1).jpg
STEP 1

DOWNLOAD APPS

link download

Download apps dan cuba.

Sekiranya selesa,

boleh proceed step 2

pexels-william-fortunato-6392845.jpg
STEP 2

FUNDING ACCOUNT

Funding min $USD200.

Gunakan debit card BIGPAY untuk lebih jimat kos transaksi. Guna kod ini untuk dapat FREE RM10.

SZP0B5KBV0

pexels-agung-pandit-wiguna-1320701.jpg
STEP 3

MULA INVEST

Belajar tentang saham dan dapatkan idea saham berpotensi tinggi.

* anda serius untuk menjadi

pelabur global?

Online learning course.

OUR SERVICES

 

Frequently asked questions

Bagaimana nak buka akaun?


FYNITI hanya menerima pelanggan baru yang mempunyai invite token sahaja. ShukriMahadi antara individu yang terawal dijemput sebagai influencer untuk menawarkan service FYNITI. CODE invitation: https://applink.fyniti.com/SM324-SM212
Siapa FYNITI?


Keratan dari website FYNITI: Securities trading is offered through our sister entity S&L Capital Markets LLC (the same team of talented people of Fyniti is with S&L Capital Markets LLC as well) and uses our partner FINRA registered Broker & Dealers.

The free fractional stock promotional offer valid only for selected users after their KYC has been approved and account activated and subject to our terms and conditions at https://fyniti.com/legal/tos.html. Neither receipt of a share of stock through this program nor identification of a particular security in communications related to this program constitutes a solicitation of the security or a recommendation to buy, sell, or hold the security. Neither Fyniti nor our Broker-Dealer partners, provide investment advice and does not hereby recommend any security or transaction, via this platform.
Apakah dana selamat?


Mengikut laman FAQ FYNITI: "Your account is protected by the SIPC for up to USD 500,000"
Apakah dokumen yang diperlukan?


Selepas download apps, dan masukkan code, anda perlu: 1. Gambar IC (paspot) depan belakang. 2. Alamat
Bagaimana proses withdrawal?


Masukkan maklumat bank anda di dalam apps. Fees withdrawal ialah USD12/request.
Bagaimana proses funding?


Anda boleh funding menggunakan debit/credit card. Selain itu boleh menggunakan wire transfer. Untuk menggunakan debit card, rekemen buka akaun BIGPAY kerana fees transaksi yang lebih rendah. Buka akaun BIGPAY: Hey! Use the code SZP0B5KBV0 when you sign up to BigPay and get RM10 for you to spend as soon as you activate your card. Just register on the app using this link: http://bigpay.link/referrals
Dividend


Anda akan mendapat dividen bagi saham/syarikat yang ada memberikan dividen. Walaubagaimanapun, sekiranya position saham anda terlalu kecil, pembayaran dividen mungkin tidak dapat dibayar dibawah $0.01.
Saya newbie saham global dan ingin belajar dengan Shukri, bagaimana?


Boleh lihat video percuma saya di Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=x3bEz6u6kT4&list=PL_g8R4XCfB4gTmmXv4gXO_hjBtaCR33I- Sekiranya anda serius ingin belajar lebih mendalam, boleh mulakan dengan kursus video ini: https://www.myfire.life/#zHBQog
Ada analisa saham yang boleh dijadikan panduan?


Untuk mendapatkan analisa mendalam tentang saham pilihan saya, rujuk: https://www.myfire.life/#QdcOqR (SEA) https://www.myfire.life/#LFXAh (APPS)
Saya ada masalah tentang FYNITI, siapa boleh saya tanya?


Firstly, saya bukan customer service FYNITI. Sebarang masalah rujuk terus ke support. website https://www.fyniti.com/ FYI, Broker saham boleh dikategorikan kepada 2 jenis. Full service broker Discounted broker Secara ringkasnya, Full service broker ialah ibarat kita makan malam di hotel Hilton. Terdapat pelayan menunjukkan meja, meletakkan kain di peha, menuang air, mengambil pesanan. Kemudian makanan dihidang dengan penuh bergaya, alunan musik mendamaikan. Selepas makan, bil yang anda terima untuk makan malam dua orang beratus-ratus ringgit. Contoh broker: Goldman Sachs, JP Morgan, Maybank, RHB. Discounted broker ialah ibarat restoran self service. Sebagai contoh kita pergi makan di McD. Buat pesanan sendiri di papan elektronik. Bayar dahulu. Tunggu no anda di panggil. Ambil makanan anda sendiri. Cari meja kosong. Lepas makan sila kemas sendiri juga. Bil anda maybe RM20/30 sahaja. Contoh broker: Fyniti,Etoro, Robinhood, Webull. Jadi Fyniti ialah broker saham dalam kategori self service broker. Kita tidak boleh expect service lima bintang kerana: Menawarkan zero fees untuk pembelian saham sebenar. Tiada cas penggunaan platform. Tiada fees real time data. Platform percuma Discounted broker tidak mempunyai customer service yang terbaik kerana mereka perlu mengurangkan kos operasi supaya pelanggan dapat terus menikmati faedah seperti diatas tanpa membayar fees perdagangan yang tinggi. Sekiranya pelanggan mempunyai masalah, selain menghubungi support secara email/live. chat, https://www.fyniti.com/
Apakah maksud fractional share?


Maksudnya ialah anda boleh membeli dalam quantiti yang kecil. Tidak semestinya satu unit saham. Contoh: Saham FB harga semasa USD300. Anda beli saham FB dengan investment US50 kerana yakin saham FB akan meningkat. Nilai pegangan anda ialah 300/50 iaitu 1/6 unit sahaja. Katakan, saham FB meningkat sebanyak 20%. Keuntungan anda ialah: US50 X 20% = US10. Saham FB anda kini bernilai US60.
Video percuma?


Sekiranya anda telah menggunakan invitation code saya dan telah membuat deposit US200. Sila request video percuma disini. https://forms.gle/yewDoi2VZb58ATds9
Bagaimana step beli dan jual saham?


It's simple! You can buy, or sell a stock in 5 simple steps.

Step 1 : Navigate to the screen of the stock you'd like to buy or sell.
Step 2 : Click on the green button. If you already own the stock, you'll be given an option as to whether you'd like to buy more or sell your holdings. If you don't own the stock, your order type will automagically be set as a buy.
Step 3 : The order type will default to the last order type you made but you can easily change this by clicking order types and selecting the type of order you'd like to make. Read about the order types we support here.
Step 4 : Input your order and tap on the green button.
Step 5 : Review your order and then swipe up to complete your transaction

It's really simple!