#TANYASHUKRI v1...kompilasi soalan anda dijawab.



SOALAN WINNER

Juc Jucavry Pada pndapat tuan,adakah dasar trump akan membuatkan usd akan terus menguat pd tahun 2017?

Jawapan :

Berikut ialah pandangan saya setelah membuat sedikit research berkenaan soalan #TANYASHUKRI oleh saudara Juc Jucavry dari Sabah.

Semoga rakan-rakan semua mendapat manfaat bersama.

Terima kasih

https://soundcloud.com/shukri-mahadi-847515429/tanyashukri-apakah-kesan

Soalan-soalan penting dari rakan-rakan FB

1. Amer Ibrahim Assalam abam Shuk....Apakah cara terbaik utk trader mengawal emosi dr sudut MM & utk hold sesuatu position? Ramai yg terkena bab ini termasuk saya

Jawapan : http://www.shukrimahadi.com/single-post/2016/09/28/PART-1-10-Elemen-Trading-Plan-Berjaya

2. Zamar Nidayuhisan Mat Zin Assalamualaikum dan selamat pagi Tuan. Saya nak tahu, kebiasaannya untuk membuat pengiraan pivot, maklumat candlestick daripada timeframe mana yang terbaik untuk digunakan sebagai pengiraan?

Jawapan:

Pivot weekly untuk daily TF. Pivot daily untuk H4 TF. Semoga membantu Zamar Nidayuhisan Mat Zin

3. M Tarmizi Landman Saya soal abe shuk jawab :Akaun islamic xde swap tp adakah spread nya akan lebih tinggi berbanding dgn spread akaun variable (biasa) atau sama sahaja.

Jawapan : Tiada perubahan. Sama nilai spread M Tarmizi Landman

4. Safiza Mahmud Salam boss... Apakah 4 elemen yang perlu diketahui oleh trader dalam trading... Saya belanja boss nanti😅

Jawapan: https://youtu.be/sIhwqO79yf4


Semoga bermanfaat Safiza Mahmud

5. Alang Ahmad salam boss.bagaimana nk cari duit dlm forex utk kawen. :).sekian dr saya

Jawapan : http://www.shukrimahadi.com/single-post/2016/09/11/RULES-OF-72

6. Khairul Arshad Assalm bos.. Mcm mna bley dpat slogan fxprimus 'the safest place to trade ye'...??

Jawapan:


7. Hafizol Hanapi Free gift apa yg kita akan dpt bila deposit 1000usd dgn broker Fxprimus?

Jawapan:

1. Bonus 100% 2. Cashback rebet 3. Free intermediate course primus academy 4. Free merchandise.

8. Nadfx Alor Setar Assalamualaikum bos.. apa yg membezakan STP broker & market maker?

Jawapan : http://www.shukrimahadi.com/single-post/2016/10/15/Untitled

9. IB Primus Unggul Big Bos bagaimana nak terangkan dgn mudah berkenaan leverage?

Jawapan :


Harap membantu IB Primus Unggul

10. Sd Dean Assalamualaikum Bos..saya teruja utk mendalami teknik elliot wave adakah teknik ni tuan gunakan dlm trading tuan..ada x class ..seminar atau panduannya dari ebook yg bahasanya mudah difahami.

Jawapan : https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1614549165518558&id=100008904696225&hc_location=ufi

11. Azman Bin Ahmad Saya nak tanya tentang MM Tuan admin. Dgn deposit USD10,000.00 berapa USD yg patut saya trade?

Jawapan : http://www.shukrimahadi.com/single-post/2016/09/28/PART-1-10-Elemen-Trading-Plan-Berjaya

12. Waka Popo "regulated broker" "safe plece" "deposit diinsurankan"ayat mcm meyakinkantapi apa jaminan yg $ btol2 mnjamnin kejaminan tu?

Jawapan :


Harap membantu. Waka Popo

13. Naim Suhaimi Salam bang fxprimus mengamalkan full stp broker or hybrid yang ada book A dgn book B?

Jawapan : Fully STP A book with aggregator connecting to our LP seperti ADS,Lmax dll.

14. Naim Suhaimi Fxprimus ditubuhkan pada berapa masihi ? tuan Shukri Fib dan bagaimana buleh dapat nama fxprimus tu yaa.. Sedap nama primus tu...kan..

Jawapan : 2009

Sekian semoga bermanfaat.

Shukrimahadi.com/fibteam

#forex #fxprimus

  • whatsapp
  • linkedin
  • instagram
  • Facebook
  • Youtube
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now