Cara Bakar Duit Segera Dengan Trading Forex..


Kita selalu bercakap macam mane nak buat keuntungan dengan trading. Hari ni biar aku pusing sedikit kepala otak korang tentang BAGAIMANA MENGHANGUSKAN akaun trading dengan segera. Lagipun ini memang lumrah kan..selalu sangat berlaku kepada semua traders...

Ingat!! Menghanguskan duit anda takde kena mengena dengan berapa besar akaun korang. Kalau korang cermat...akaun 100usd pon susah hangus.

Tapi tu bukan tujuan blog aku hari ni..jadi tanpa membuang masa...ini lah 3 kaedah pantas menghanguskan akaun trading korang...

1. Hentaq akaun korang full margin atau Trade layer halus2 sampai macam benang kat MT4 korang. Aku gerenti...cepat ngan lambat jer akaun korang jahanam.

Nasihat aku : Guna kan MM yang realistic, maximum 3% risk dalam satu2 masa. Kalau nak dengar laa...

2. Trade tanpa perlu trading plan. Tak payah test strategy. Tak payah letak SL. TP kasi 1000 pips...duit korang kan...ikut suka la nak wat camne pon..ikut jer rasa..agak2 rasa nak BUY...buy je lah...agak cam nak turun..SELL je lah...

Nasihat aku : Pilih satu strategy. KISS strategy. Test winning percentage. RRR maintain 2:1 ...praktis setiap hari...Dan follow rules dalam setiap masa...Kalau nak dengar laa..

3. Trade macam taik judi..nak kaye cepat..DO OR DIE...nak untung 1000% sehari...takde setup pon carik setup..pasai tangan da gatal.

Nasihat aku : Setiap trade adalah sama penting.. takde istilah akaun gatal tangan..akaun full margin...semua trade mesti follow rules...kalau nak dengar laa..

Jadi kat mane korang? Kalau ade ciri ciri tersebut...buat lah komitmen untuk berubah..jika apa yang korang buat ni menuju jalan mati...STOP...Dan tukar haluan SEGERA.

Tu je abang ko nak kabau kan hari ini...

Mohon sentap...

SHUKRI MAHADI

ps: kalau ade yang nak join PRIMUS ACADEMY secara FREE. PM aku kat FB.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • whatsapp
  • linkedin
  • instagram
  • Facebook
  • Youtube
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now