Hurry!! FXPRIMUS Escrow Partner Opportunity.


FXPRIMUS REGIONAL PARTNER

Salam sejahtera.

Saya dengan rasa rendah diri dan bersyukur kepada Ilahi atas segala nikmat dan kurniaanNya.

Alhamdulillah hasil kerja kuat dan penat lelah selama 7 tahun di FXPRIMUS saya diberitahu akan di promote sebagai OFFICIAL REGIONAL PARTNER. Dan pada pagi ini saya telah menerima email dari CEO FXPRIMUS beserta dengan sijil lantikan.

Untuk pengetahuan ini ialah julung-julung kali FXPRIMUS menawarkan posisi ini pada mana-mana IB di mana-mana negara sekalipun.

Saya mengambil kesempatan ini untuk terus berusaha lebih kuat agar dapat membina komuniti FX yang sihat.

Dengan lantikan ini juga saya melihat ia sebagai satu tanggungjawab yang besar untuk mengukukuh jenama FXPRIMUS sebagai THE SAFEST PLACE TO TRADE.

Bagi rakan-rakan trader/IB Fxprimus dari mana mana kumpulan saya amat terbuka dan mengalu-alukan sebarang bentuk kerjasama untuk manfaat semua.

Bagi sahabat-sahabat saya dari TEAM FOREXISBIZ saya amat terhutang budi dengan kerjasama dan sokongan yang kalian berikan selama ini. Jasamu dikenang hingga mati.

Bersempena dengan lantikan ini juga saya diberi tanggungjawab untuk melantik wakil IB/Escrow di setiap daerah Malaysia.

Bagi tuan-tuan yang berhasrat untuk menjadi Escrow Partner Fxprimus sila add WhatsApp saya di 0126161101 untuk sesi penerangan dan bagaimana anda boleh menjana potensi pendapatan yang lumayan.

Sekian.

Shukrimahadi.com

FXPRIMUS REGIONAL PARTNER

Featured Posts
Recent Posts